Suvepäevadel sünnib võrgustik

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve äärde kokku tulnud noored arutlesid kahe päeva jooksul, kuidas arendada omavahelist koostööd. Koolituste vahelt ei puudunud ka meelelahutus.
Võrtsjärve äärde kokku tulnud noored arutlesid kahe päeva jooksul, kuidas arendada omavahelist koostööd. Koolituste vahelt ei puudunud ka meelelahutus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval ja neljapäeval viibis Võrtsjärve kaldal Järveveere puhkekeskuses mitukümmend Viljandimaa noort, et kujundada välja maakonna elus kaasa rääkivate noorte võrgustik.

Suvepäevade korraldaja Kirsi Svartsi sõnul oli projekt mõeldud 14—26-aastastele viljandimaalastele, kes kuuluvad mõnda esinduskogusse või on lihtsalt ühiskondlikult aktiivsed.

Viljandimaal on selliseid esinduskogusid ametlikel andmetel seitse: kuus noortevolikogu ja Viljandimaa noortekogu. Svartsi jutu järgi on mõni neist väga aktiivne, kuid mõnes sisulist tööd ei tehta. Seetõttu soovibki Viljandimaa noortekogu endale võtta osaluskogusid ühendava rolli, korraldada ühiskoolitusi ja kohtumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles