Järelkasvuvõistkond hoiab kolmandat positsiooni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janica Sepp

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik noortemeeskond hoiab Eesti B1-klassis ehk 1997. aastal sündinute meistrivõistluste tugevama liiga seitsme meeskonna seas kolmandat positsiooni.

Treeneri Leo Ira juhendatav võistkond on seni peetud kuues mängus saanud kolm võitu ja kolm kaotust ning on kaotuseta püsinud liidrist Nõmme Unitedist üheksa ja teisel kohal paiknevast Levadiast kuue punkti kaugusele. Samal ajal on vahe jälitajatega kõigest paaripunktine.

Viimati, teisipäeval Viljandis peetud mängus suutsid Tuleviku noored 1:0 üle mängida Pärnu jalgpalliklubi, kes on turniiritabelis tema lähim rivaal.

Treener Leo Ira sõnul võis teisipäeval peetud mängus näha teatud tasemelangust. Kogenud treener pani selle poiste põgusaks jäänud puhkuse ja koolilõpetamiste arvele. «Potentsiaali poistel on ja kui neil jagub tahet edasi mängida, võib sellest grupist välja kasvada palju heal tasemel jalgpallureid,» vahendas treeneri sõnu klubi koduleht.«Senise hooajaga võime üldjoontes rahule jääda,» lisas ta.

Viljandi Tuleviku noortemeeskond alustab oma meistrivõistluste teist mänguderingi 30. juulil, kui võõrustab Viljandi staadionil eakaaslasi Tartu Tammekast.

Janica Sepa fotogaleriid Tuleviku ja Pärnu noorte kohtumisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles