Traktoriga veevõtukohta vajunud mees uppus

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskohal olnud kohalike inimeste teada pidi Laane lautade ümbruse korrastamine eile lõpule jõudma ning traktoritel oli tööd veel vaid mõneks tunniks.
Õnnetuskohal olnud kohalike inimeste teada pidi Laane lautade ümbruse korrastamine eile lõpule jõudma ning traktoritel oli tööd veel vaid mõneks tunniks. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Eile pärastlõunal vajus Suislepas vanade Laane lautade juures töötanud mees koos roomiktraktoriga kinnikasvanud veevõtukohta ning uppus.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo sõnul teatati juhtunust häirekeskusele kell 16.45. Kui kaua mees selleks ajaks vee all oli olnud, ei osanud ta eile kell 18.45 öelda, kuid et päästjad kutsus kohale teine sealsamas töötanud traktorijuht, ei juhtunud õnnetus tõenäoliselt väga palju varem.

Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, oli külili vajunud linttraktori kabiin üleni vee all. Traktor kukkus vette vasaku, juhipoolse küljega, mistõttu ei olnud võimalik selle ust enam avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles