Last riivanud auto juht sõitis peatumata edasi

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani vallas Viljandi—Põltsamaa teel sai kümneaastane rulluisutaja möödunud autolt riivata. Kogenud liiklejate hinnangul jätab Eesti autojuhtide käitumine nõrgematega soovida. Pilt on illustratiivne.
Kolga-Jaani vallas Viljandi—Põltsamaa teel sai kümneaastane rulluisutaja möödunud autolt riivata. Kogenud liiklejate hinnangul jätab Eesti autojuhtide käitumine nõrgematega soovida. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üleeile juhtus Kolga-Jaani vallas asulavälisel teel liiklusõnnetus, kus punane sõiduauto riivas tee servas rulluiskudega samas suunas sõitvat kümneaastast tüdrukut ning põgenes sündmuskohalt.

Õnnetus leidis politsei teatel aset keskpäeval Taganurga külas Viljandi—Põltsamaa tee 31. kilomeetril. Sõiduautolt vasaku käe pihta löögi saanud tüdruk kukkus ning tema vasak põlv sai viga. Kohale kutsuti kiirabi, kes osutas lapsele esmaabi ja lubas ta kodusele ravile. Tüdruk kandis õnnetuse hetkel kiivrit.

Politsei palub neil, kes juhtunut nägid või teavad midagi sellest õnnetusest ja seda põhjustanud punasest sõiduautost, helistada telefonil 433 8911 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles