Paat viib kutselised päästjad veeteele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla komando sai endale päästepaadi. Vasakul ees on Mustla komando juht Ruttar Ronimois ja tema taga päästja Ivar Krõlov. Paremal ees on vahetusevanem Toomas Tuul ning tema selja taga päästja Tiit Tamberg.
Mustla komando sai endale päästepaadi. Vasakul ees on Mustla komando juht Ruttar Ronimois ja tema taga päästja Ivar Krõlov. Paremal ees on vahetusevanem Toomas Tuul ning tema selja taga päästja Tiit Tamberg. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel kuul Paldiskist Mustla komandole saabunud päästepaat on asjaosaliste sõnul  äärmiselt vajalik, kuid vabatahtliku päästja hinnangul jääb sellest Võrtsjärve oludes siiski väheks.

Tarvastu valla kutseline komando näib uue paadi üle võrdlemisi uhke olevat ja õigusega, sest see on võimsam ja suurem kui Viljandi komando päästealus, mis oli pikka aega ainus  Viljandimaal. Tarvastu komandol on nüüd Võrtsjärve ääres ainsana oma paat.

30-hobujõulise mootoriga ja 5,5 meetrit pikk Bombard Explorer on pärit kaugelt Põhja-Eestist ning Mustla komando juhi Ruttar Ronimoisi ütlemist mööda ka merel sõitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles