Väikelinn ja provintsiteater küll, aga noorte arvates selge plussmärgiga

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleme ja muudame maailma pisut paremaks: vasakult Rait Õunapuu, Marika Palm, Klaudia Tiitsmaa ja Adeele Sepp, tagareas Vallo Kirs ja Kristian Põldma.
Tuleme ja muudame maailma pisut paremaks: vasakult Rait Õunapuu, Marika Palm, Klaudia Tiitsmaa ja Adeele Sepp, tagareas Vallo Kirs ja Kristian Põldma. Foto: Jaanus Laagriküll (Ugala)

Ugala trupiga liituvale kuuele noorele lavastajale ja näitlejale kultuuriakadeemia teatrikunsti eriala tänavukevadisest üheksandast lennust pannakse suuri lootusi.

Õigemini on Adeele Sepp, Klaudia Tiitsmaa, Marika Palm, Vallo Kirs, Rait Õunapuu ja Kristian Põldma ise oma senise tegevusega need lootused äratanud.

«Nad on mu lemmikud — ülimalt tegus ja ettevõtlik seltskond! Nad julgevad ise mõelda, neil on ideid. Sel on suur väärtus, sest sageli noored lihtsalt tulevad ja ütlevad: «Tehke minuga midagi!» Hoian neile tohutult pöialt. Usun, et nad annavad teatrile hea värvi ja värske näo,» ei hoia Ugala eelmine kunstiline juht Indrek Sammul kiidusõnu kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles