Tenniseväljakute saatus läheb taas volikogu kätte

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki ilusate ilmadega on Viljandi tenniseväljakutel pidevalt mängijaid, ei piisa neist, et linnale kasumit tuua. Nüüd tahetakse leida eraomanik, kes kompleksi edukalt tööle paneks.
Ehkki ilusate ilmadega on Viljandi tenniseväljakutel pidevalt mängijaid, ei piisa neist, et linnale kasumit tuua. Nüüd tahetakse leida eraomanik, kes kompleksi edukalt tööle paneks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi volikogu hakkab kolmapäeval uuesti arutama järveäärsetele tenniseväljakutele uue haldaja leidmist, sest esimene arutelu lõppes volikogu liikmete soovil otsust langetamata.

Volikokku kuuluv Isamaa ja Res Publiva Liidu liige Jaak Pihlak nentis kuu aega tagasi olnud esimesel arutelul, et ei mõista volikogu liikmena täpselt, mille poolt või vastu ta peaks hääletama, sest hoonestusõiguse täpseid tingimusi polnud eelnõuga kaasa antud. Ka eelarve- ja arengukomisjoni juht Jaak Sulg nentis, et tingimusi ei ole ning leidis, et linnavalitsuse ametnikud peaksid need välja töötama

Viljandi linnavalitsuse esmane plaan oli leida tenniseväljakutele ühe euro eest uus arendaja. See mõte kukkus aga läbi, sest ühtegi huvilist polnud. Parimaks pakkumiseks osutus kohalike tenniseentusiastide ja -ettevõtjate ettepanek, et linn annaks koos kompleksiga kaasa 6500 euro suuruse aastatoetuse ja seda veerandsajandiks. 25 aasta jooksul peaks linn seega panustama tenniseväljakute arendamisse 162 500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles