Männimäe tööstusala arendusprojekt sai allkirjad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi jäi Reinu tee ja Riia maantee vahelise tee ehitus seisma. Nüüd sai linn euroabi, et ühendustee aasta lõpuks valmis teha.
Neli aastat tagasi jäi Reinu tee ja Riia maantee vahelise tee ehitus seisma. Nüüd sai linn euroabi, et ühendustee aasta lõpuks valmis teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva pärastlõunal allkirjastas Viljandi linnapea Loit Kivistik aktsiaseltsi Kagu Teed esindajaga Reinu tee ehitusprojekti lepingu. Üle 1,4 miljoni euro maksvat ettevõtmist aitab rahastada Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

«See on Viljandi linna jaoks väga oluline allkiri, mille tulemusel astub linna tööstusareng sammu edasi, tekivad uued töökohad ja uued võimalused,» teatas Kivistik lepingu allkirjastamisel.

Viljandi Männimäe ettevõtluspiirkonna arendamise käigus rajatakse Reinu tee läbimurre Riia maanteele ja ettevõtlustaristu piirkonna edasiseks kasutuselevõtuks.

Logistiliselt heas asukohas tööstusmaa reservalade hõivamise ja ettevõtete laienemise tulemusel luuakse 2016. aastaks 133 uut töökohta.

Arendusprojekti kogumaksumus on 1 422 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles