Ettevõtjad said konverentsilt soovituse rohkem poliitikuid torkida

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi majanduskonverents 2013.
Viljandi majanduskonverents 2013. Foto: Rannar Raba

Endine poliitik ning praegune ettevõtja Meelis Atonen õhutas täna Sakala keskuses peetaval Viljandi majanduskonverentsil ettevõtjaid senisest rohkem poliitikutele nõu andma.

Teemal „Kuidas võib poliitika äri segada“ ettekande teinud Atonen ütles, et ei tea ühtki juhtumit, kus üks inimene oleks samaaegselt olnud edukas nii ärimehe kui poliitikuna. Küll aga pidas ta oluliseks, et ettevõtjad ei tohiks olla poliitika suhtes liialt passiivsed. „Kes siis veel peaks poliitikuid torkima ja neile nõu andma, kui mitte ettevõtjad, kes ainsana loovad ühiskonnas uut väärtust,“ sõnas ta.

Viljandi linnavalitsus korraldab majanduskonverentsi teist korda ning see on seotud täna algavate hansapäevade programmiga. Kui eelmisel aastal räägiti pärimusmuusika aidas ajakirjanduse ja äri vahekorrast, siis sedapuhku vaetakse poliitika ning ettevõtluse omavahelisi suhteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles