Ettevõtlikkusidee eest said auhinna Tarvastu koolinoored

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanem Lembit Kruuse Tarvastu koolinoorte võiduka meeskonnaga «Mirembe kleepsud»
Viljandi maavanem Lembit Kruuse Tarvastu koolinoorte võiduka meeskonnaga «Mirembe kleepsud» Foto: Viljandi maavalitsus

Kolmapäeval selgusid Pärnu kontserdimajas arenguprogrammi Entrum korraldatud ettevõtlikkusideede võistluse «Olen ettevõtlik» võitjad.

Entrumi kolmandal hooajal jõudis finaali koguni 147 osalejat ehk rekordarv Viljandi-, Hiiu-, Saare- ja Pärnumaa koolinoori.

Viljandimaalt jõudis finaali 11 ideed. Maakondlikud võidud kuulutasid välja ja andsid kätte maavanemad. Viljandimaa parima noorte idee tiitlile pretendeerisid «Arting grupp», «Kohtume jalgpalliplatsil» ja «Mirembe kleepsud».

Viljandimaa parimaks noorteideeks kuulutas maavanem Lembit Kruuse «Mirembe kleepsud». Sellesse meeskonda kuulusid Heleri Mändla, Rita Radik ja Margit Külaots Tarvastu gümnaasiumist. Tüdrukuid juhendas Indrek Anepaio. Võitjatele pani auhinna välja Viljandi maavalitsus ning selleks sai meeskonnakoolitus Valma seikluspargis.

Programmi ellukutsuja on Eesti Energia ning patroon president Toomas Hendrik Ilves. Seitse kuud väldanud Entrumi programm võimaldas osalenud noortel oma algatuse ja koolituste kaudu muutuda ning andis oskuse ettevõtlikkuse kaudu muuta ümbritsevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles