Varas viis poest 15 kullast ketti

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossi tänaval asuvas Peeter Auna kullassepaäris käinud varas lahkus kauplusest 15 kuldketiga.
Lossi tänaval asuvas Peeter Auna kullassepaäris käinud varas lahkus kauplusest 15 kuldketiga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Peeter Auna kullaäri langes neljapäeval vähemalt kolmandat korda varga ohvriks, kui üks ehteid näha küsinud mees haaras keset päeva letilt 15 ketti ja põgenes.

Esialgse kirjelduse järgi sisenes vene keelt kõnelev klient Viljandis Lossi tänava ääres asuvasse kullapoodi neljapäeval kümme minutit enne nelja. Ta palus näha kuldkette ning müüja tõstis need letile koos alusega. Mees haaras aluse ja põgenes. Kui suure kahju ta poele tekitas, ei osanud prokuratuur eile öelda, sest summa oli alles arvutamisel.

Kiirelt kohale kutsutud politseinikel varast tabada ei õnnestunud. Reede lõunaks polnud ühtegi kahtlusalust kinni peetud. Et kauba haaranud mees müüjannat mingil moel ei ähvardanud, on tegemist varguse, mitte rööviga. Kui varas tabatakse, võib talle määrata maksimaalselt kolme aasta pikkuse vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles