Mõisaküla saab lasteparki võrkpalliplatsi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvahääletuse tulemusena valmib võrkpalliväljak Mõisaküla lasteparki.
Rahvahääletuse tulemusena valmib võrkpalliväljak Mõisaküla lasteparki. Foto: Arvet Mägi

13. mai südaööl lõppes Credit24 rahvaliiga võistluse «Võrguplatsid korda!» rahvahääletus, mille tulemusena rajatakse sel suvel lisaks žürii valitud kaheksale kohale võrkpalliplats Mõisakülla ning Võrru, Elvasse ja Valka.

«Võrguplatsid korda!» kümnele kandidaadile anti Delfi Eesti Elu portaalis ja Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehel kokku ligi 20 000 häält. «Eelmisel aastal oli näha, et inimesed soovivad platside valikus enam sõna sekka ütelda, ning seepärast sai rahvas sel aastal valida möödunud aasta kahe koha asemel neli kohta,» selgitas žürii esimees ja Credit24 Baltimaade tegevjuht Rain Sepp.

Kaks nädalat väldanud rahvahääletus oli lõpuminutiteni tasavägine. Rahvahääletuse tulemusena valmib võrkpalliväljak Mõisaküla lasteparki.

Rahvahääletuse tulemused Delfi Eesti Elu ja Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehel antud häälte põhjal on järgmised.
Eesti Pagar VK (Võrumaa) — 3173 häält
Elva Spordiliit (Tartumaa) — 3029 häält
Mõisaküla noortetuba (Viljandimaa) — 2934 häält
SA Valga Sport (Valgamaa) — 2839 häält
Vana-Pärnu spordiväljak (Pärnumaa) — 2821 häält
LC Saku (Harjumaa) — 1881 häält
Tamsalu spordikompleks (Lääne-Virumaa) — 1216 häält
Spordiklubi Võhma (Viljandimaa) — 778 häält
Järva-Jaani vald (Järvamaa) — 725 häält
MTÜ Lisje (Põlvamaa) — 725 häält

Aprilli viimasel päeval selgusid ka «Võrguplatsid korda!» žürii valitud kaheksa kohta, kuhu tänavu suvel võrkpalliplatsid rajatakse. Uue võrgu, palli, postid ja platsi piirid saavad lisaks eespool nimetatud neljale kohale Kihnu rahvamaja (Pärnumaa), Kuuste kool (Tartumaa), Kõnnu küla seltsing (Saaremaa), Laupa põhikool (Järvamaa), Martna põhikooli spordiklubi (Läänemaa), MTÜ Aiandusühistu Küllus (Harjumaa), MTÜ Mammaste (Põlvamaa) ja Sillamäe spordikompleks (Ida-Virumaa).

Võrkpalliväljakute rajamiseks vajalikud komplektid toimetab mais ja juunis võitjateni logistikapartner HRX.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles