Talgulistel vedas ilmaga

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned Viljandi vana lennukitehase ruumid lähevad sügisel Viljandi avatud noortetoale ja tragimad noored panid seal tööle käed külge.
Mõned Viljandi vana lennukitehase ruumid lähevad sügisel Viljandi avatud noortetoale ja tragimad noored panid seal tööle käed külge. Foto: Elmo Riig / Sakala

Muude talgutööde kõrval tehti laupäeval Koksveres sokitantsu ja valiti külavanem, Viljandi kodutute loomade varjupaigas leidis üks kutsu omaniku üles ning Pärsti mõisa talgulistele annetati kehakinnituseks terve siga.

Päikseline ja soe talgupäev meelitas laupäeval Viljandimaal välja 1749 inimest, kes lõid kaasa 79 registreeritud talgul. Enamasti korraldati küla- ja heakorratalguid ning haljastus- ja looduskaitsetalguid, kuid kultuuripärandi aasta egiidi all korrastati ka mälestisi ning spordiaasta puhul terviseradu ja muid spordirajatisi.

Väärt algatus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles