TV3 telesaates asus Viljandi Venemaal

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk videolõigust: auto vagura juhi ja räuskava sõiduõpetajaga on jõudmas Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikule.
Hetk videolõigust: auto vagura juhi ja räuskava sõiduõpetajaga on jõudmas Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikule. Foto: Kuvatõmmis

Venemaa veidraid juhtumisi kajastav Eesti telekanali saade näitas  venelase sõimlemist autos, mis liikles hoopiski Viljandi kesklinnas.

Kolmapäeva õhtul TV3 eetris olnud saate «Võimalik vaid Venemaal» kõnealune video oli filmitud auto tagaistmelt. Nii paistis esiaknast, kuidas auto liigub Tallinna tänaval Posti tänava ristmikust bussijaama poole ning jääb seisma kultuuriakadeemia kõrval Jakobsoni ristmiku foori taga.

Vahepeal pöördub objektiiv üksnes autosalongi, juhile ja tema kõrval istuvale mehele, kes pole juhi sõiduoskustega karvavõrdki rahul ning haarab korduvalt käigukangist. Edasi jäi kaamerasilma taas veidi Tallinna tänavat. Video lõpeb, kui auto on ületanud Uue tänava ristmiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles