Aasta terviseedendaja tiitli pälvis Kersti Puusild

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mittetulundusühingu Viljandimaa Tervist Edendavad Lasteaiad juhatuse liige Kersti Puusild
Mittetulundusühingu Viljandimaa Tervist Edendavad Lasteaiad juhatuse liige Kersti Puusild Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavalitsuse tervisetuba korraldas 9. aprillil maailma tervisepäeva tähistamiseks foorumi-tänupäeva. Üritusel kuulutati välja Viljandimaa aasta terviseedendaja ja selle väärika tunnustuse pälvis maakonna lasteaedade terviseedenduse koordinaator Kersti Puusild.

Viljandi maavanem Lembit Kruuse ning eelmisel aastal tunnustuse saanud Viljandimaa puuetega inimeste nõukoja juht Urve Loit andsid Kersti Puusillale tiitli üle järjepideva tervislike eluviiside hoidmise ja propageerimise eest maakonnas.

Kersti Puusild ütles tunnustust vastu võttes, et tema eriline tänu kuulub kõikidele neile, kellega tal on õnnestunud koostööd teha. «Muidugi on minu kõige südamelähedasem tegevus koos lasteaedade ja lastega. Terved lapsed on rõõmsad lapsed. Soovin oma panusega südamest kaasa aidata tervislike eluviiside kinnistumisele. Toetust ja õpetust  selles valdkonnas püüan anda ka lapsevanematele, et tähelepanu ning hoolt laste eest hoolitsemiseks jätkuks ikka senisest enam,» ütles Puusild auhinda vastu võttes.

Viljandi maavanema tänukirja pälvisid veel Leida Leiur, kes on üle 40 aasta pedagoogina töötanud ning hiljem aastaid eakate ühenduste kaudu tegutsenud, ning Liivi Ilves, kes on pühendunult tegutsenud tervist edendavate koolide võrgustikuga.

Viljandi maavalitsuses peetud koosviibimisele kogunesid Viljandimaa inimesed valla- ja linnavalitsustest, lasteaedadest, koolidest, noortekeskustest ja -ühendustest, perearstikeskustest, äriettevõtetest ja mittetulundussektorist.

Tervisefoorumi põhiettekande pidas loodusteaduste ja loodushoiu propageerija Fred Jüssi, kes rääkis inimeseks olemisest. Foorumil osalenud arutlesid eri teemadel. Foorumi-tänupäeva lõpetas osalejate pidulik koosviibimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles