Tervisefoorum keskendub maakonna heaolule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Paap
Elo Paap Foto: Elmo Riig / Sakala

9. aprillil peetaval Viljandi maavalitsuse tervisetoa foorumil-tänupäeval räägitakse inimeseks olemisest ning arutatakse selle üle, kuidas edendada maakonna elanike tervist ja heaolu. Samas kuulutatakse välja aasta terviseedendaja.

Teisipäeval, 9. aprillil kell 11 Viljandi maavalitsuse suures saalis (Vabaduse plats 2, kolmas korrus) algavale foorumile-tänupäevale on oodatud Viljandimaa inimesed valla- ja linnavalitsustest, lasteaedadest, koolidest, noortekeskustest ja -ühendustest, perearstikeskustest, äriettevõtetest ja mittetulundussektorist.
Vajalik on eelnev registreerumine.

«Päeva fookus on foorumil ehk võimalusel kaasa rääkida maakonna heaolu arengus,» tutvustas maavalitsuse terviseedenduse peaspetsialist Elo Paap. «Pärast arutelu on aga hea võimalus tänada seniseid aktiivseid kaasarääkijaid ja maavalitsuse tervisetoa suurepäraseid koostööpartnereid nende panuse eest maakonna tervise toetamisel.»

Foorumi põhiettekande peab loodusteaduste ja loodushoiu propageerija Fred Jüssi, kes räägib inimeseks olemisest. Ühisel arutelul tulevad jutuks regulaarse terviseliikumise takistused ja lahendused, tööandja roll tervisetoetajana, kooli ja lasteaia teadlik terviseedendus, nõustamisteenuste kättesaadavus, terviseedenduslikud ootused tervishoiuteenusele, vastutus tervise ees ja palju muud.

Korraldajad paluvad kõigil foorumil-tänapäeval osaleda soovijatel registreeruda 4. aprillini Viljandimaa terviseedenduse kodulehel, kust leiab ka ajakava.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles