Autojuhid peavad veel paar kuud asfaldiaukude vahel vingerdama

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauke võib praegu kohata enamikul Viljandi teedel. Südalinnas on heitlik kevad eriti laastavalt mõjunud näiteks Lossi tänavale.
Löökauke võib praegu kohata enamikul Viljandi teedel. Südalinnas on heitlik kevad eriti laastavalt mõjunud näiteks Lossi tänavale. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Viljandi tänavad ei ole ükski kevad nii hullus seisus olnud kui praegu,» ütles iga päev algajate juhtide kõrval kümneid kilomeetreid läbiv Alopexi autokooli juhataja Jaak Alesma resoluutselt.

«Sakala» palve peale nimetada kõige nigelamas seisukorras olevaid kohti, jäi sõiduõpetaja jänni, sest tema tähelepanekut mööda on teekate hull peaaegu igal pool. Neid tänavalõike, kus juht võiks muretult gaasi vajutada, ilma et tuleks aukude vahel laveerida, on Alesma teada vaid mõni üksik.

Eriti nukraks teeb Alopexi juhti see, et trööstitu pilt avaneb ühtviisi nii kõrvalistel teedel kui peatänavatel. «Vaadake, mis toimub Uuel tänaval, kust sisenevad linna peaaegu kõik Tartu poolt tulijad. Pärnu maantee on Kantrekülas umbes sama jube,» viitas ta visiitkaardi staatuses olevatele kohtadele, mis linna praegu sootuks häbimärgistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles