Takistussõitjad võtsid Sammulis mõõtu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Vilu hobusega Pateetika
Kristi Vilu hobusega Pateetika Foto: Internet

Laupäeval Sammulis peetud Viljandimaa ratsaspordiklubi hooaja esimesel välisvõistlusel «Sammuli kevad» tuli osalejail trotsida raskeid ilmaolusi.


Võistlejaid segas tugev tuul, mis platsil vahepeal liivatormi tekitas ja lattaedu ümber ajas, on kirjas Viljandimaa ratsaspordiliidu

kodulehel

.

Parkuuri 90-100 cm kiirusele ja puhtusele võitis Kristi Vilu hobusega Pateetika. Teise koha sai Liis Maisla Gassanovaga ning kolmanda koha pälvis Margus Villako Hopsiga. Neljas oli Liisa Roasto hobusega Olle ja viies Carmen Kaas Petiinaga.

110 cm kaheosalises parkuuris võistles kaheksa ratsanikku, neist pooled suutsid läbida esimese osa vigadeta. Võidu teenis Triin Peek klubist Rafter hobusega Amerante, edestades Kristi Vilu ja Pateetikat. Kolmas oli Pärnumaa klubi Parkuur esindav Kairi Dräbtsinskaja Moorioniga.

120 cm ümberhüpetega parkuuris olid samuti võidukad Triin Peek ja Amerante. Teise koha saavutas Gunnar Klettenberg (GKG) hobusega Pia Diam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles