Hulk Mustla elanikke on olnud päevi ilma veeta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekskavaatori külge kinnitatud hüdrovasarat, mis aitaks purunenud veetoruni jõuda, on praegusel ajal raske leida. Pildil on Rein Paabel, kes juhatab Tiigi tänava veetoru parandamist.
Ekskavaatori külge kinnitatud hüdrovasarat, mis aitaks purunenud veetoruni jõuda, on praegusel ajal raske leida. Pildil on Rein Paabel, kes juhatab Tiigi tänava veetoru parandamist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mustlas pole Tiigi ja mõnes Kooli tänava kortermajas juba esmaspäevast saadik tulnud kraanist tilkagi vett, sest tänavaalune toru ei pidanud talvele enam vastu.

Eile tekkis Tiigi tänava majade trepikodade ustele teade, milles seisis, et vett saab kõrvaltänava maja keldris asuvast kraanist. Varem olid üleval olnud sildid, mis teatasid, et vesi tuleb tagasi teisipäeval.

«Joogivett saab ikka poest osta, aga kraanikausis on mustade nõude hunnik ja vetsuskäimine on keeruline,» rääkis Tiigi tänava kortermajas elav Mati Kresla. Tema hinnangul on veeta 200 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles