Kops põrnaga krussis. Õnneks ainult laulus

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1986. aastal loodi Viljandi restorani varieteetrupp, mille tantsulise poole eest seisid hea Maarika ja Altmar Looris ning Enn Meiesaar, muusika oli aga Günfi hooleks. Pildil Jaak Ressar, varieteetrupi tantsijatar ja Are Jürima.
1986. aastal loodi Viljandi restorani varieteetrupp, mille tantsulise poole eest seisid hea Maarika ja Altmar Looris ning Enn Meiesaar, muusika oli aga Günfi hooleks. Pildil Jaak Ressar, varieteetrupi tantsijatar ja Are Jürima. Foto: Erakogu

Ansambel Günf on 35 aastat tantsumuusikat teinud. Tema arvele on kuhjunud loendamatu hulk suvepäevi ja jõulupidusid, pulmi, juubeleid ja kõrtsiõhtuid.

Günfi salvestatud muusikat mängitakse ikka ja jälle raadios. Pala «Viimases bussis» on raadio Elmar kuulajate hulgas lausa nõnda populaarne, et asetus tuhande enam mängitud loo pingereas 64. kohale.

Bände, kes alustasid tegevust seitsmekümnendatel ja tegutsevad praegugi, pole just palju. Günf on kõige kiuste püsinud kõik need aastad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles