Isiklik abistaja on mõnele inimesele silmade ja jalgade eest

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Rapp aitab Karksi valla nägemis- ja liikumisraskustega inimestel väljaspool kodu toime tulla. Ta sõidutab neid poodi, postkontorisse ja arsti juurde, aga vahel ka näiteks teatrisse.
Siret Rapp aitab Karksi valla nägemis- ja liikumisraskustega inimestel väljaspool kodu toime tulla. Ta sõidutab neid poodi, postkontorisse ja arsti juurde, aga vahel ka näiteks teatrisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Siret Rapil tuleb auto teinekord otsast otsani toitu täis laduda: sinna peab mahtuma terve kuu söögikraam, mille on ostnud mõni memmeke või taadike, kes on endale parajasti isikliku abistaja kutsunud.

Siret Rapp nimelt on osaline mittetulundusühingu Teeme mullu mais käivitatud projektis «Isikliku abistaja teenuse käivitamine Viljandimaal», mille eesmärk on suurendada liikumis- või nägemisraskustega inimeste aktiivsust ühiskonnas ning kujundada neile nõnda tervist soosiv keskkond.

Abistajast sai sõbranna

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles