Tulekul

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koolisport. Täna kell 9.30 algab Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu esimese kuni kolmanda klassi tüdrukute ja poiste piirkondlik rahvastepalli turniir.

Võrkpall. Täna kell 20 on Päri spordihoones maakonna meistrivõistluste veerandfinaali teises mängus vastamisi meeskonnad Pärsti ja Sanok.
Homme kell 10 algab Sürgavere spordihoones Viljandimaa valdade mees- ja naiskondade meistrivõistluste turniir.
Pühapäeval peetakse Tarvastu gümnaasiumi võimlas kaks maakonna meistrivõistluste veerandfinaalkohtumist: kell 14.30 mängivad Tarvastu ja Suure-Jaani naiskond ning kell 16.30 Tarvastu ja Veteranide meeskond.

Korvpall. Homme peetakse Viljandi kesklinna kooli spordihoones neli maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 11 on vastamisi Hansa Ilutulestikud ja Paistu, kell 12.20 BC Männimäe Külalistemaja ja AP Mets, kell 13.40 Karksi vald ja Anttila ning kell 15 Tõrva ja Abja.
Pühapäeval on kolm maakonna meeste meistrivõistluste kohtumist kavandatud Viljandi spordihoonesse: kell 11 alustavad AP Mets ja Spordikool, kell 12.20 Hansa Ilutulestikud ja Tõrva ning kell 13.40 Abja ja Kärstna.

Lauatennis. Homme kell 11 algab Suure-Jaani gümnaasiumis Suure-Jaani karikasarja viies osavõistlus.
Pühapäeval kell 11 saab Võhma gümnaasiumis teoks Võhma karikasarja neljas etapp.

Autosport. Pühapäeval kell 10 antakse Raassilla krossirajal Tarvastu rahvakrossisarja jäärajasõidu kolmanda osavõistluse esimene võistlusstart.

Jalgpall. Pühapäeval kell 14 on Viljandi linnastaadioni kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste esiliiga teises voorus JK Tuleviku vastane Tallinna FC Flora teine meeskond.

Suusamatk. Pühapäevase matka kontrollpunkt on avatud kella 11—14 Holstre-Polli tervisekeskuses. Tähistatud rada algab Viljandi järve Viiratsi-poolselt mäelt Mustlasse suunduva maantee kõrvalt.

Jäähoki. Esmaspäeval kell 19 kohtuvad Viljandi jääväljakul Lõuna liigas Viljandi hokiklubi ja Tartu Condor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles