Tulevik kutsub lumerookimise talgutele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi JK Tuleviku meeskond kutsub laupäeval kella 14-ks kõiki klubi liikmeid ja sõpru appi staadioni lumest puhastama.
Viljandi JK Tuleviku meeskond kutsub laupäeval kella 14-ks kõiki klubi liikmeid ja sõpru appi staadioni lumest puhastama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi JK Tuleviku meeskond, kes peab pühapäeval Viljandi staadioni kunstmuruväljakul hooaja esimese ametliku kohtumise, kutsub laupäeval kella 14-ks kõiki klubi liikmeid ja sõpru appi staadioni lumest puhastama.


Kui jalgpalliväljaku puhastamise eest kannab hoolt Viljandi spordikeskus, siis klubi liikmed tahavad oma ettevõtmisega paremaks muuta eelkõige oma poolehoidjate ja fännide elu.

Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson sõnas reede hommikul, et sadanud lumi lükatakse masinatega väljakult laupäeva hommikuks. Reede päeval oli palliplats kasutamiseks suletud. «Loodetavasti saab staadion pühapäevaks mängukõlblikuks, palju sõltub muidugi ilmast,» lausus Jürisson.

Talgutel puhastatakse tribüünid, aga ka varumeeste pinkide ümbus ning luuakse lisaruumi palliväljaku nurgalippude ümbuses. «Soovime aidata kaasa seal, kuhu suure masinaga lund koristama ei pääse,» selgitas klubi tegevjuht Rain Tölpus. «Ootame kõiki klubi liikmeid ja oma sõpru, samuti palume kaasa võtta labida.»

Kõikidele talgulistele pakub klubi tänutäheks priipääsme 3. märtsil kell 14 sealsamas algavale meistrivõistluste esiliiga avakohtumisele FC Puumaga ning neil, kel soovi, saavad soetada klubi fännisalli poole hinnaga ehk kuue euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles