Anu Johani pälvis riikliku tunnustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pälvis riikliku tunnustuse Otse Tootjalt Tarbijani võrgustiku juht Anu Johani.
Viljandimaalt pälvis riikliku tunnustuse Otse Tootjalt Tarbijani võrgustiku juht Anu Johani. Foto: Elmo Riig / Sakala

19. veebruaril tunnustas sotsiaalminister Taavi Rõivas maakondade terviseedendajaid, Viljandimaalt pälvis riikliku tunnustuse Otse Tootjalt Tarbijani võrgustiku juht Anu Johani.

Anu Johani on eelmise aasta jaanuaris tegutsema hakanud Viljandimaa Otse Tootjalt Tarbijani võrgustiku eestvedaja ja algataja. Tema kandidatuuri esitas sotsiaalministrile Viljandi maavanem Lembit Kruuse Viljandimaa tervisenõukogu ettepanekul.

Lisaks toiduvõrgustiku juhtimisele on Anu Johani üks Ernst Idla võimlemissüsteemi taasrakendamise ja levitamise initsiaatoreid Eestis ning Viljandimaal. Ta kuulub Idla Eesti seltsi juhatusse ning juhendab ja koordineerib Idla liikumist Viljandimaal.

Anu Johanile anti tunnustus üle teisipäeval Tallinnas Estonia talveaias peetud maakondlike terviseedendajate tunnustamisüritusel, kuhu olid kutsutud tunnustust saavad inimesed, maavanemad ja maavalitsuste terviseedendajad, Eesti haigekassa ja tervise arengu instituudi esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles