Karksis selgus parim noor moelooja

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksas "Noore moelooja" etendus Karksi valla kultuurikeskuses
Kaheksas "Noore moelooja" etendus Karksi valla kultuurikeskuses Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede õhtul selgus Karksi-Nuias kaheksas noor moelooja, kes võib jääda viimaseks konkursi võitjaks, sest võistluse algataja Eneli Põder kavatseb järgmisel aastal moeetenduse asemel midagi tantsulisemat korraldada.

Et C-kategoorias ehk VII—IX klassi õpilaste seas oli ainult üks etteaste, hindas žürii C- ja D-vanuserühma kokku. Otsustajate hääled jagunesid tasavägiselt, kuid lõpuks kuulutati võitjaks Marelle Sillaste kollektsioon "Futuris". Teise koha sai Mikk Kase ja Birgit Kruuse ühislooming "Circumfero". Parimaks modelliks valiti Diana Väster.

B-vanuseklassis ehk IV—VI klassi õpilaste seas võidutsesid ühisloominguga Mõisaküla noortetoa noored kollektsiooniga "Kuumad värvilised kuuekümnendad". Selle vanuseastme parimaks modelliks tunnistati Gedly Tugi.

A-vanuseklassi ehk noorimate seast tuli parimaks I-b ja III-a klassi ühislooming "Lustakad värvid". Kõige pisemate seast valiti parimaks modelliks Helena Maling.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles