Ühendus Kodukant Viljandimaa liikmed seadsid sihte

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kogunes Halliste valla Kaarli rahvamajja üle 60 aktiivse maakonna inimese, kes ühel või teisel moel on seotud mittetulundusühingu Ühendus Kodukant Viljandimaa tegevusega.
Laupäeval kogunes Halliste valla Kaarli rahvamajja üle 60 aktiivse maakonna inimese, kes ühel või teisel moel on seotud mittetulundusühingu Ühendus Kodukant Viljandimaa tegevusega. Foto: Viljandi maavalitsus

Laupäeval kogunes Halliste valla Kaarli rahvamajja üle 60 aktiivse maakonna inimese, kes ühel või teisel moel on seotud mittetulundusühingu Ühendus Kodukant Viljandimaa tegevusega. Kokkusaamisega tähistati ühenduse 18. tegevuse aastapäeva ning seati ka tulevikuplaane.

Kohal viibinuid tervitanud Viljandi maavanema Lembit Kruuse sõnul oli eelmine aasta eriliselt silmapaistev kodanikualgatuse aktiviseerumise aasta. Maavanem tunnustas kõiki, kes on avastanud, et oma kodupaiga jaoks on võimalik midagi ilusat ja vajalikku ära teha kodanikualgatuse korras ning projektide toel. «Maakond vajab teid kõiki,» sõnas Lembit Kruuse.

Tähtpäevalisi õnnitlesid ka Halliste vallavanem Andres Rõigas, Viljandimaa omavalitsuste liidu esimees Ene Saar, Eesti külaliikumise Kodukant juht Kaie Toobal ja teisedki.

Ühendus Kodukant Viljandimaa juhatuse esimehe Enn Sarve sõnul läheb Viljandimaa Kodukandil hästi seetõttu, et tegevuse sihid on paigas ja organisatsiooni liikmed aktiivsed. Viljandimaa ühendusse Kodukant kuulub 13 juriidilist ja 54 füüsilist liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles