Linna sotsiaalamet ootab õppetoetuse taotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsuse sotsiaalamet ootab 25. veebruarini sotsiaalse õppetoetuse taotlusi majanduslikult rasketes oludes olevatelt ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt.


Taotlust saavad esitada üliõpilased, kelle registrijärgne elukoht on viimased viis aastat olnud Viljandi linn ning kelle pere netosissetulek ühe pereliikme kohta kuus on alla 240 euro (75 protsenti kehtivast miinimumpalgast).

Taotlust esitav üliõpilane peab õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning olema edukas õppija. See tähendab, et arvesse mineval õppeperioodil peab tema keskmine hinne olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb üliõpilasel esitada järgmised dokumendid: kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja sissetulekud (palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu); kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) kolme viimase kuu palgatõendid; kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia.

Avaldusse tuleb kindlasti kirjutada pangakonto number, millele raha kanda.

Taotlused tuleb saata või tuua 25.veebruariks Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametisse aadressil Viljandi, Laidoneri plats 5-a, tuba 5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles