Maavanem kohtus elurõõmsate eakatega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Lembit Kruuse kohtus Viljandi eakate 80+ klubi liikmetega. Pildil on klubi eestvedaja Leida Leiur, tema kõrval Votele Kuusik ning küljega maavanem Lembit Kruuse.
Maavanem Lembit Kruuse kohtus Viljandi eakate 80+ klubi liikmetega. Pildil on klubi eestvedaja Leida Leiur, tema kõrval Votele Kuusik ning küljega maavanem Lembit Kruuse. Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandi maavanem Lembit Kruuse kohtus kolmapäeval Inkeri majas Viljandi eakate 80+ klubi liikmetega ning kõneles nendega alanud aastal maakonda ees ootavatest muudatustest.


Kohtumisel oli jutuks elektroonilisele bussipiletite süsteemile üleminek, aasta teises pooles  sündiv Viljandi rõngasvald, maakonna üldised arengusuunad ning eakate kaasamise võimalused.

Tegusad eakad tundsid muu hulgas huvi, kuhu plaanitakse paigutada uus Viljandi vallamaja, kuidas edeneb lauluväljaku rajamine ning kas on võimalik luua neile tasuta transpordilahendus.

Vastuseks maavanema küsimusele, kas Viljandimaal on hea elada, tuli üsna ühene vastus: on küll. Kiideti võimalust osaleda kultuurisündmustel ja klubilises tegevuses.

Maavanem Lembit Kruuse ütles, et ei ole ammu ühes ruumis koos näinud nii palju elurõõmu, kui oli sel kohtumisel, ning kutsus klubi esindajaid kaasa lööma maakonna arengustrateegia kavandamises.

Klubi eestvedaja Leida Leiur võttis osalemiskutse entusiastlikult vastu. Votele Kuusik kinkis maavanemale oma kirjutatud raamatu «Nukkudele ulatatud käed».

Viljandi 80+ klubi saab Inkeri majas kokku iga kuu teisel kolmapäeval kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles