Tuleviku meeskond vahetab peatreenerit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Lillevere
Aivar Lillevere Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta lõpul turniirivõidu üle rõõmustanud Viljandi Tuleviku jalgpallurid on hakanud põhjalikult valmistuma märtsis algavaks hooajaks, et olla löögivõimelised Eesti tugevuselt teises ehk esiliigas.

Klubi Tulevik president Raiko Mutle kinnitas, et eelseisvaks hooajaks valmistumine kogub üha tuure.

Mutle nentis, et eeloleval hooajal tulevad esiliiga meeskonna koosseisus mõned muudatused. Suurim neist on peatreeneri vahetus. Seni seda koormat vedanud Raiko Mutle on kutsunud enda asemele mullu FC Flora duubelmeeskonda tüürinud viljandlase Aivar Lillevere.

«Aivari naasmine kodulinna meeskonna juurde on juba kokku lepitud,» lausus Mutle, kes jätkab tegevust klubi juhina ja esindusmeeskonna mängijana.

Tema sõnul on enam-vähem kokku lepitud ka seni Tartu SK10 meeskonnas mänginud Viljandimaalt pärit Kalev Marten Raave Tulevikku naasmises ning juttu on olnud aastalõputurniiril Tuleviku väravasuul seisnud FC Flora väravavahtide treeneri Aiko Orgla võimalikust liitumisest.

«Orgla on mõni aasta tagasi Viljandi eest meistriliigas mänginud, ent praegu pole ta veel oma kindlat sõna öelnud,» ütles Mutle.

Ehkki meeskondade koosseisud kinnitatakse alles päev enne meistrivõistluste avavooru, ei usu Mutle, et eespool nimetatud liikumiste kõrval Tulevikku märkimisväärseid lisajõude tulemas on.

«Üldjoontes jätkame ikka samas koosseisus. Veidi enam haarame kaasa klubi nooremaid mehi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles