Tallinna Kaubamaja hoiab tühjade hoonetega krundi plaane salajas

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ärikvartali südames asuv Tallinna Kaubamajale kuuluv suur kinnistu on juba paar aastat kasutuna seisnud. Ainus seal töötav ettevõte on autopesula.
Viljandi ärikvartali südames asuv Tallinna Kaubamajale kuuluv suur kinnistu on juba paar aastat kasutuna seisnud. Ainus seal töötav ettevõte on autopesula. Foto: Elmo Riig

Täispikkuses artikkel ilmus 9. novembri «Sakala» paberväljaandes.

Neli aastat tagasi lubas aktsiaselts Tallinna Kaubamaja Viljandisse hiiglaslikku ostukeskust ja selle kaalukaks osaks pidi saama Selver. Nüüd kolib Selver hoopis Centrumisse ning kaubamaja juhid hoiavad oma plaane saladuses.

«Nimetatud kinnistu kuulub endiselt Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale,» vastas firma juht Peeter Kütt eelmisel nädalal «Sakala» küsimusele, kas endine bussipargi territoorium Uku ja Savi tänava ristmiku ääres on Tallinna Kaubamaja oma. «Kinnistu ei ole müügis,» lisas ta.

Mida ettevõte sellega teha kavatseb, Kütt ei avaldanud. «Töötame eri kasutusplaanidega, aga ei saa kahjuks kommenteerida võimalikke arengukavasid pooleli olevatena,» vastas ta e-kirja vahendusel. «Anname kindlasti teada, kui oleme otsustanud, millised on arenguplaanid ja tähtajad.»

Samasuguse vastuse on Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht «Sakalale» andnud ka mitu korda varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles