Treener ootas paremat tulemust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli kasvandik Robert Lõpp hinnati Valgas peetud Eesti käsipalli A-klassi karikavõistluste finaalturniiri parimaks mängijaks. Andekas noormees on juba mitu aastat olnud arvestatav jõud ka kodulinna meistriliiga koosseisus.
Viljandi spordikooli kasvandik Robert Lõpp hinnati Valgas peetud Eesti käsipalli A-klassi karikavõistluste finaalturniiri parimaks mängijaks. Andekas noormees on juba mitu aastat olnud arvestatav jõud ka kodulinna meistriliiga koosseisus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti noorte käsipalli karikavõistluste finaalturniiril ainult Põlvalt lüüa saanud Viljandi spordikooli esindus lõpetas hõbedaga. Ehkki saavutus oli igati tubli, valmistas see meie noorte juhendajale siiski väikese pettumuse.

Viljandi spordikooli A-klassi meeskonna treener Marko Koks ei salanud, et oli julgenud enne möödunud nädalavahetust mõelda kõige säravamast trofeest, kuid paraku kujunes Põlva esimene koosseis otsustavas vastasseisus taseme poolest veidi ühtlasemaks ja sealsete noormeeste füüsis grammi jagu paremaks.

«Kolmteist minutit mängisime Põlvaga võrdselt, seejärel tuli mõõn. Saime sellest küll üle, aga vastane kättevõideldud edu enam käest ei andnud,» kõneles Viljandi spordikooli meeskonna juhendaja Valgas peetud finaalturniiri viimasest, kuldkarika pälvinud Põlva I meeskonnaga peetud ning viljandlastele 14:21 kaotusega lõppenud vastasseisust.

Noorte A-klassi ehk 1994. aastal ja hiljem sündinud noormeeste mõõduvõtul oli Valgas kohal kaheksa võistkonda. Parima selgitamiseks peeti üheringiline turniir.

Võistkond

Viljandi spordikooli A-klassi käsipallimeeskonda kuuluvad
• Joel Urbel, Robert Lõpp, Sten Maasalu, Sander Aasmäe, Martin-Ott Sülla, Mikk Varik, Karl Toom, Mark Lõpp, Karl Roosna, Raiko Roosna.
• Treenerid on Marko Koks ja Lembit Nelke.

Allikas: Viljandi spordikool

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles