Harrastajad naasid jäisele areenile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jäähokimeeskond osaleb tänavusel hooajal taas Lõuna-Eesti harrastusmeeskondade mõõduvõtul ning loodab peagi pääseda ka kodusele jääväljakule treenima ja mängima.
Viljandi jäähokimeeskond osaleb tänavusel hooajal taas Lõuna-Eesti harrastusmeeskondade mõõduvõtul ning loodab peagi pääseda ka kodusele jääväljakule treenima ja mängima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jäähokiharrastajaid koondav klubi jätkab tegevust. Ehkki Mulgimaa mehed pidid mullu talvel suuresti piirduma treeningutel kogetud mängulustiga, müdistavad nad alanud hooajal taas konkurentidega jääl.

Viljandi hokiklubi juhi Reikko Jentsi kinnitust mööda osaleb Viljandi meeskond pärast aastast pausi Tartu lahtistel meistrivõistlustel, mis on tänavu laiendatud ühtlasi Eesti meistrivõistluste esiliiga mõõduvõtuks, ning on selle Lõuna tsooni grupis.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles