Õhtusöögilauda istub kümme suud

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikemõisa Oravapere peenramaal kasvasid tänavu tomat, paprika, salat, porgand ja spinat. Mida värskelt ei jõutud ära süüa, see pandi purkidesse. Helle Paldra, Inge Rohtla ja Urve Hunt teavad, millistes on kõige magusam moos. Kass Aadu näib oma perega rahul olevat.
Väikemõisa Oravapere peenramaal kasvasid tänavu tomat, paprika, salat, porgand ja spinat. Mida värskelt ei jõutud ära süüa, see pandi purkidesse. Helle Paldra, Inge Rohtla ja Urve Hunt teavad, millistes on kõige magusam moos. Kass Aadu näib oma perega rahul olevat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kasvataja argihommikul tööle jõuab, on maja lastest tühjaks jäänud. Kõik on koolis. Perekodu kasvataja ööpäevane vahetus algab hommikul kell kaheksa.

Kui jope on varna riputatud ja vahetust lõpetava kolleegiga tähtis info vahetatud, algab kibekiire koristamine. Perevanem Urve Hunt ütleb, et kogu aeg on midagi teha: «Kui olen koristamisega ühel pool, jõuan veel poes käia ja ongi juba aeg lõunasöögile mõelda.»

Väikemõisa lastekodust on nüüd saanud sihtasutus Perekodu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles