Maavanem ootab teenetemärgi saajate kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavanem ootab ettepanekuid Viljandimaa tublide inimeste kohta, kellele president võiks annetada teenetemärgi. Teenetemärgid annab president autasustatutele kätte nagu ikka Eesti Vabariigi aastapäeva eel, 23. veebruaril.


Ettepanekud teenetemärgi annetamiseks tuleks esitada 15. oktoobriks Viljandi maavalitsuse aadressil Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi, või meiliaadressil kyllike.kytt@viljandimaa.ee.

Ettepanekus peavad esitatava isiku kohta olema järgmised andmed: ees- ja perekonnanimi, sünnipäev, -kuu ja -aasta, elukoha postiaadress, elukutse või amet, auaste, töö- või teenistuskoht, kodakondsus, teenete kirjeldus ja varem antud muud tunnustused, välja arvatud Eesti riiklikud teenetemärgid, kui need on teada.

Taotluse esitajal palutakse esitada oma nimi ja kontaktandmed, et vajaduse korral saaks esitajaga ühendust võtta ja asjaolusid täpsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles