SSC galerii: Buduaari naised korraldasid karmi peo

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari sünnipäevalapsed tegevjuht Marge Rahu, ilutoimetaja Mari Ojasaar, moetoimetaja Kristi Ojasaar ja finantsjuht Annika Urm.
Buduaari sünnipäevalapsed tegevjuht Marge Rahu, ilutoimetaja Mari Ojasaar, moetoimetaja Kristi Ojasaar ja finantsjuht Annika Urm. Foto: Indrek Galetin

Eelmisel kolmapäeval pidasid oma sünnipäeva neli buduaarikat - Kristi, Annika, Mari ja Marge, mis kokku tegi ühe korraliku KAMM Party.

Sünnipäevitajaid oli Deja Vusse saabunud nii ohtralt, et vaevu andis end lounge’is ümber pöörata.

Laval särasid Buduaari modellid, kes tutvustasid ägedaid KSA päikeseprille ja trendiriideid vastavatud moebutiigist Borabora.

Sünnipäevalapsed teatasid peokutses, et õnn on juhuslik ja kingiks oodatakse vaid loteriipileteid. Nii ootabki nüüd suur korvitäis loteriipileteid kraapimist ja loosimist.

Peo pani käima buduaarikate trendijook Campari, ning loomulikult ei puudunud sünnipäevalaualt tort, mille tegi buduaarikatele Imre Kose.

Sünnipäevalapsi üllatati erinevate programmidega robottantsijast kuni isuäratava šokolaadmeheni.

Sünnipäevalapsed jagasid omakorda armsaid kingitusi ka külalistele.

Mis sai aga suurest hunnikust lotopiletitest? Neid on nii palju kraapimata ja kokku lugemata, et nelik peab appi paluma veel abiväge.

«Oleme suurest peost nii oimetud, et sõitsime kogu kambaga lihtsalt nädalaks puhkama,» rääkis Marge Rahu. «Aga juba nädala pärast kraabime võidud välja ja anname teada, kui miljonärideks saime.»

Vaata ägedaid peopilte veel siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles